Är du operationssjuksköterska eller anestesisjuksköterska?

5

Lorem

4

Lorem

5

Lorem

När

Lorem

Svenska

Lorem

Ansökningsdatum
Snarast
Plats
Uppsala
Omfattning
Operationssjuksköterska eller anestesisjuksköterska

Är du operationssjuksköterska eller anestesisjuksköterska?

Vi söker flera operationssjuksköterskor samt anestesisjuksköterskor till bemanningsuppdrag i Uppsala under hösten och vintern!  

Behovet sträcker sig från omgående till början på mars 2024. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom slutenvård. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.  

Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!  

Period 

Omgående – 2024-03-03 

Schema 

Rotationsschema 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är operationssjuksköterska eller anestesisjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. 

Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan. 

Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.  

Om oss 

Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar. 

Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.  

För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner: 

·        Tjänstepension 

·        Övriga försäkringar 

·        Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad 

·        Ekonomisk ersättning för boende & resor 

·        Utbildningar 

Ansökan 

Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se 

Telefon: 08-50 90 8000 

Mail: rekrytering@vivabemanning.se  

Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt! 

#jobbjustnu 

Är du intresserad?