Är du vår nästa Mötesbokare?

5

Lorem

4

Lorem

5

Lorem

När

Lorem

Svenska

Lorem

Ansökningsdatum
2023-02-12
Plats
Sundbyberg
Omfattning
Mötesbokare

Är du vår nästa Mötesbokare?

Vill du vara med på en resa där du kan hjälpa människor – hjälpa andra människor?

Då vill du inte missa den här tjänsten!

Vi på Viva Bemanning växer och vill med hjälp av dig kunna ta nästa steg i utvecklingen. Vi är etablerade och expanderar kraftigt inom vård och omsorg där vi bemannar med främst sjuksköterskor och läkare i Sverige och Norge.

Vi består i dagsläget av ett hårt arbetande team med mycket engagemang och positiv energi där alla arbetar mot samma mål – vi vill tillsätta alla uppdrag i Sverige för att bidra till en bättre värld.

Vem vi söker:

Nu söker vi en mötesbokare till vår bemanningsavdelning. Vi behöver en person som är anpassningsbar och driven. Någon som vill lära sig om yrket och branschen och som jobbar noggrant och fokuserat. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av likande arbetsuppgifter sedan tidigare men det är inget krav. Den här tjänsten är perfekt för dig som älskar att prata med människor och hjälpa dem hitta rätt. Samtidigt får du vara på en arbetsplats fylld med ambitiösa kollegor som du kan lära dig massor av!

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär att boka möten. Det kan bland annat handla om att ringa kalla samtal till potentiella konsulter eller varma samtal till befintliga konsulter och boka in möten med dem tillsammans med en konsultchef hos oss. Det kan både tillkomma och tas bort arbetsuppgifter.

Är du rätt person för tjänsten?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och om du är en person med mycket driv och känsla för struktur och service. Vi behöver en person som har en välutvecklad förmåga att kommunicera, både skriftligt och muntligt. Du har en positiv inställning och gillar att göra det lilla extra för dina medmänniskor.

Viva Bemanning jobbar med fyra värdeord som vi vill att vår nästa medarbetare eftersträvar: Gemenskap, Utveckling, Sunt förnuft och Kvalité. Kan du ge något exempel på hur du kan bidra med detta hos oss?

Summerande arbetsvillkor:

  • Start: 2023-03-01
  • Kontoret ligger i Sundbyberg
  • Heltid
  • Fast lön + bonus

Ansökan:

Skicka ditt CV och ett personligt brev till: bemanning@vivabemanning.se

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Är du intresserad?