Barnsjuksköterska sökes till Luleå

5

Lorem

4

Lorem

5

Lorem

När

Lorem

Svenska

Lorem

Ansökningsdatum
2022-09-23
Plats
Luleå
Omfattning
Legitimerad sjuksköterska

Barnsjuksköterska sökes till Luleå

Vi har just nu ett uppdrag för en legitimerad sjuksköterska inom barnmedicin i Luleå.

Arbetsuppgifterna är omvårdnad av sjuka barn. På vårdavdelningen finns en stor bredd av åldrar och diagnoser. En vilja till nattarbete värderas högt. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.

Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!

Period

2022-10-01 till 2023-01-15

Schema

Rotationsschema och jour kan förekomma

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller erfarenhet av att arbeta inom barnmedicin med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.

Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.

Om oss

Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.

Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.

För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:

·        Tjänstepension

·        Övriga försäkringar

·        Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad

·        Ekonomisk ersättning för boende & resor

·        Utbildningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se

Telefon: 08-50 90 8000

Mail: rekrytering@vivabemanning.se

Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt!

#jobbjustnu

Är du intresserad?