Konsultchef sökes till Viva Bemanning!

5

Lorem

4

Lorem

5

Lorem

När

Lorem

Svenska

Lorem

Ansökningsdatum
2023-11-30
Plats
Sundbyberg, Enköping, Sundsvall eller Oslo
Omfattning
Konsultchef

Konsultchef sökes till Viva Bemanning!

Vill du vara med på en resa utöver det vanliga?

Viva Bemanning är ett snabbväxande bolag som söker efter förstärkning för att kunna ta nästa steg i utvecklingen. Vi är etablerade och expanderar kraftigt inom vård och omsorg där vi bemannar med främst sjuksköterskor och läkare.

Vi består i dagsläget av ett hårt arbetande team med mycket engagemang, gemenskap och positiv energi. Vi vill utveckla dig till en av marknadens bästa konsultchefer. Vi vill att du ska känna att du växer som person varje dag, något som du även kan ha nytta av i ditt privata liv. Det finns egentligen ingen begränsad uppsida på din lön, du väljer själv hur mycket tid du vill ge och kommer erhålla en ersättning därefter.

Vem vi söker

I din roll som konsultchef strävar du alltid efter att skapa starka, kvalitativa och långvariga kontakter. Vi söker en person som vill jobba med relationsbaserad försäljning och som kan börja arbeta med oss efter årsskiftet.

Du ansvarar för hela bemanningsprocessen – d.v.s. från första samtalet, till dess att konsulten blivit matchad till rätt uppdrag, och vidare till att följa upp och bibehålla en professionell och hälsosam relation.

För att passa in hos oss och klara av rollen som konsultchef krävs det att du är social, målinriktad och kan arbeta i högt tempo. För långvariga relationer och professionalism är även disciplin en viktig faktor och vi ser gärna att du är tävlingsinriktad. Det är också viktigt att du både kan skriva och tala flytande svenska. Tidigare erfarenhet inom sälj och/eller rekrytering är starkt meriterande.

Viva Bemanning erbjuder, bland annat:

  • Möjlighet att påverka din lön varje dag utifrån våra olika provisionsmodeller
  • Goda utvecklingsmöjligheter och en tydlig karriärtrappa
  • Löpande Coachning
  • Friskvårdbidrag
Om dig

Som person är du målinriktad och driven. Du älskar utmaningar och vill ständigt utvecklas inom försäljning. Inställningen och attityden är A-O hos oss och något vi värdesätter väldigt högt hos vår nästa medarbetare.

Du kommer bli en del av ett team och behöver därför vara en lagspelare som kan stötta och hjälpa dina kollegor att uppnå uppsatta mål. Mycket handlar om bra kommunikation och du får gärna vara en person som är bra på att både ge och ta emot feedback. Sunt förnuft kan ta dig långt inom företaget!

Start: 15 januari 2024

Arbetsplats: Sundbyberg, Enköping, Sundsvall eller Oslo

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

Skicka ditt CV och ett personligt brev till: bemanning@vivabemanning.se

Vi har flera annonser ute just nu, var därför tydlig med vilket kontor du söker dig till genom att skriva exempelvis ”Konsultchef Sundbyberg” i rubriken på ditt mail. Ange den stad just du vill arbeta i.

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänta inte med att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Viva Bemanning

Vi är ett bemanningsföretag som arbetar med konsulter och kunder över hela Sverige och Norge. Vi vill ge förstklassig hjälp så att våra konsulter kan hjälpa så många det bara går. Vi är grundade och har vårt huvudkontor i Sveriges närmaste stad Enköping. Våra andra kontor ligger placerade i Sundbyberg och Oslo. Vi strävar mot att göra det lilla extra varje dag och jobbar löpande med att främja hälsa och välmående både internt och externt. Vi är certifierade mot ISO9001 och ISO14001.

Är du intresserad?