Viva Bemanning söker en konsultchef!

5

Lorem

4

Lorem

5

Lorem

När

Lorem

Svenska

Lorem

Ansökningsdatum
2023-06-19
Plats
Sundbyberg
Omfattning
Heltid

Viva Bemanning söker en konsultchef!

Vill du vara med på en resa utöver det vanliga?
Viva Bemanning är ett snabbt växande bolag som söker efter förstärkning för att kunna ta nästa steg i utvecklingen. Vi är etablerade och expanderar kraftigt inom vård och omsorg där vi bemannar med främst sjuksköterskor och läkare.

Vi består i dagsläget av ett hårt arbetande team med mycket engagemang och positiv energi. Vi vill utveckla dig till en av marknadens bästa konsultchefer. Vi vill att du ska känna att du växer som person varje dag, något som du även kan ha nytta av i ditt privata liv. Det finns egentligen ingen begränsad uppsida på din lön, du väljer själv hur mycket tid du vill ge och kommer erhålla en ersättning därefter.

Vem vi söker
I din roll som konsultchef strävar du alltid efter att skapa starka och långvariga kontakter. Vi söker en person som vill jobba med relationsbaserad försäljning. Du ansvarar för hela bemanningsprocessen – d.v.s. från första samtalet, tills dess att konsulten blivit matchad till rätt uppdrag, och vidare till att följa upp och bibehålla en professionell och frisk relation.

För att passa in hos oss och klara av rollen som konsultchef krävs det att du är social, målinriktad och kan arbeta i högt tempo. För långvariga relationer och professionalism är även disciplin en viktig faktor och vi ser gärna att du är tävlingsinriktad. Det är också viktigt att du både kan skriva och tala flytande svenska. Tidigare erfarenhet inom sälj och/eller rekrytering är starkt meriterande.

Viva Bemanning erbjuder, bland annat:

  • Möjlighet att påverka din lön varje dag
  • Goda utvecklingsmöjligheter och en tydlig karriärtrappa
  • Centralt beläget kontor fyllt med drivna och härliga kollegor
  • Löpande Coachning
  • Friskvårdbidrag


Om dig
Som person är du målinriktad och driven. Du älskar utmaningar och vill ständigt utvecklas inom försäljning. Inställningen och attityden är A-O hos oss och något vi värdesätter väldigt högt hos vår nästa medarbetare.


Ansökan

Vi söker just nu en person till vårt kontor i Sundbyberg.

Start: 2023-09-04

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänta inte med att söka!

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till:

bemanning@vivabemanning.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Är du intresserad?