Viva Bemanning söker Kundansvarig/Account manager

5

Lorem

4

Lorem

5

Lorem

När

Lorem

Svenska

Lorem

Ansökningsdatum
2023-02-12
Plats
Enköping
Omfattning
Heltid

Viva Bemanning söker Kundansvarig/Account manager

Vill du vara med på en resa utöver det vanliga?

Viva Bemanning är ett snabbt växande bolag som söker efter förstärkning för att kunna ta nästa steg i utvecklingen. Vi är etablerade och expanderar kraftigt inom vård och omsorg där vi bemannar med främst sjuksköterskor och läkare i Sverige och Norge.

Vi består i dagsläget av ett hårt arbetande team med mycket engagemang och positiv energi med visionen att vi vill hjälpa människor hjälpa andra människor. Genom att tillgodose marknaden med kvalitetssäkrade konsulter som brinner för att hjälpa andra är vår förhoppning att det ska leda till ett bättre liv för våra medmänniskor. Vi ser gärna att just du är med på vår resa till en nollvision mot otillsatta uppdrag i Sverige för att bidra till en bättre värld.

Vem vi söker

Vi söker nu en person till rollen som Kundansvarig/Account manager. I rollen förväntas du ta hand om våra befintliga kunder inom vårdsegmentet (regioner, kommuner & privata enheter) och även etablera nya relationer som stärker vår verksamhet ytterligare. Vi har kunder över hela Sverige och i rollen blir du tilldelad ett specifikt geografiskt område som du ansvarar för. De centrala arbetsuppgifter som rollen består av är bl.a. nedan:

  • Skapa nya samt bibehålla befintliga kundrelationer genom att säkerställa behov & tillgodose det samt utföra arbetsuppgifterna med kvalitet som skapar förutsättningar för ett långsiktigt samarbete.
  • Vara insatt i gällande avtal för kunden och känna till dess villkor.
  • Tillgodose övriga avdelningar med önskad information för att processflödet ska fungera smidigt.
  • Fungera som ett kvalitetssäkrande organ
  • Löpande uppföljning och återrapportering till närmsta chef.

För att vara ”rätt person på rätt plats” tror vi att det krävs att du har en grundattityd till livet som är positiv, brinner för hög service och långsiktiga relationer. Övriga egenskaper som vi tror krävs för att bli framgångsrik i rollen är att du är flexibel, har en hög social förmåga och älskar att stänga affärer.

Avslutningsvis vill vi att vår nästa medarbetare är en person med sunt förnuft som brinner för utveckling och gemenskap och som alltid eftersträvar kvalité.

För rätt person är vi flexibla med arbetsstart.

Summerade arbetsvillkor:

  • 6 månaders provanställning följt av ev. tillsvidareanställning
  • Grundlön + bonusmöjligheter
  • Tjänstepension vid tillsvidareanställning
  • Friskvård vid tillsvidareanställning

Ansökan

Vi söker just nu en person till vårt kontor i Enköping.

Start: 2023-01-30

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänta inte med att söka!

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till:

bemanning@vivabemanning.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Är du intresserad?