fbpx

Kontoret i Borås firar 6 månader!

Dela

I höstas startade Viva Bemanning upp ett nytt kontor i Borås. Nu har det gått sex månader och vi har passat på att ställa några frågor till vår kontorsansvariga konsultchef där, Lillan Carbe. Läs mer nedan…

Hur har det gått sedan Viva Bemanning öppnade det nya kontoret i Borås i höstas? Har ni stött på några överraskningar eller roliga händelser under resan?

”Det har varit otroligt givande, utvecklande och spännande att få lära sig mer om olika roller, vårdbehov och möta alla fantastiska människor inom vårdsektorn. Känner att det vi gör är viktigt och gör skillnad för människan som är i behov av hjälp, vilket känns bra i mitt hjärta.

Vi förgyller varje dag med skratt så en enskild händelse är svår att nämna när varje dag är fantastisk.

Borås är ju känt som Sveriges regnigaste stad men på Viva bemanning i Borås skiner solen alltid starkt. ”

Som både kontorsansvarig och konsultchef har du en imponerande roll! Vad är det mest utmanande och samtidigt mest givande med dessa två roller?

”Nu mer har jag faktiskt tre hattar vilket är otroligt stimulerande att få arbeta ur flera perspektiv.

Som kontorschef tycker jag det är fantastiskt roligt att jag får möjligheten att utvecklas med mitt team och genom mitt ledarskap bidra till att dom får förutsättningar att bli det bästa dom kan bli här. Dessutom är mitt team ett helt fantastiskt team som verkligen sätter laget framför jaget och jag är tacksam över att jag får möjlighet att leda. Det är en ynnest och utan dom hade inte Boråskontoret varit där vi är idag.

Som konsultchef så får jag möjlighet att möta så många olika människor varje dag. Det är så otroligt spännande och givande att få ta del av konsulternas vardag och deras varför som legitimerad sjukvårdspersonal. Jag blir så otroligt imponerad av alla, vissa har till och med utbildat sig flera gånger

Som kundansvarig gillar jag att få höra om alla kunders behov och om hur vi på Viva bemanning kan hjälpa till att hitta rätt person till rätt uppdrag.

Alla roller kräver struktur, kommunikation och att man är en lagspelare vilket passar mig bra. Utmaningen ligger nog i att hitta balansen mellan alla olika roller och den arbetar jag fortfarande med att hitta eftersom alla rollerna är så fantastiskt roliga.”

Kan du dela med dig av några roliga eller minnesvärda ögonblick som teamet har haft sedan sist vi hörde från er?

”Jag själv kommer inte ursprungligen från Borås men jag tror att vi alla är fullt införstådda med vad en knalle är. Vi har haft många konsulter som besökt oss på kontoret och en hel del teamsmöten.

Det vi gjort nu för att kicka igång veckan och varva ner inför fredagsmyset med familjen är att vi infört ”dress up monday and dress down friday”. Tanken är att alla våra konsulter, kunder och kollegor skall få möta vårt bästa jag varje dag.

Vi har dessutom en kontorshund som heter Amigo och han tar med oss alla ut på lunchpromenad i både ur och skur.”

Sist men inte minst, kan du dela med dig av några smultronställen eller tips som man bör besöka när man har vägarna förbi Borås?

”Borås är ju en textilstad och senast i går på Tv4 efter fem fick jag höra att dom skall öppna en fashionutställning med couture på Textilmuseet i Oktober.

Det finns en fantastisk stadsvandring man kan göra där kan man uppleva små spännande överraskningar som man inte kanske uppmärksammat som lokalbefolkning heller. Det finns även en fin stadspark att promenera i mitten av parken kan man avnjuta både god mat och underhållning på orangeriet.

Vi har en utkiksplats man kan vandra till och blicka ut över hela Borås. Den heter Rya åsar.

Bruket i Viared bjuder på konserter och massa underhållning under sommarhalvåret och i deras trädgård kan man njuta av fantastisk inredning och mat. Sist men absolut inte minst är det givetvis Viva Bemannings kontor på Skaraborgsvägen 21. Där får man både underhållning, fika och en inblick i hur bemanningsbranschen fungerar, välkomna! ”