fbpx

.

Vägen till frihet finns via oss

Längtar du efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta som sjuksköterska? Vill du dessutom att din trygghet på arbetsplatsen alltid prioriteras högst? Då har du hittat rätt. Som sjuksköterskekonsult för Viva Bemanning bestämmer du själv om du vill jobba ströpass, ett par gånger i veckan eller ha en fast heltidstjänst. För oss är du som konsult vårt främsta och viktigaste fokus.

Att jobba för viva bemanning

När du arbetar för oss har du tät och kontinuerlig kontakt med din konsultchef som hjälper dig med alla frågor du kan tänkas ha. Det breda utbudet av tjänster kombinerat med valmöjligheten av många attraktiva arbetsplatser gör att vi lättare kan möta just dina önskemål. Som ett av det mest rekommenderade och omtyckta bemanningsföretaget ser vi på Viva Bemanning fram emot att höra från dig och förhoppningsvis inleda ett gott samarbete. Våra sjuksköterskor beskriver oss som proffsiga, alltid stöttande och lyhörda för deras önskemål.

Din trygghet är viktig för oss

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg under din tid som konsult hos oss. Därför är du försäkrad under hela din arbetsdag samt till och från arbetet och har möjlighet till ersättning om olyckan är framme.

Ibland kan det vara en utmaning att vara ny på jobbet och knappt hitta på arbetsplatsen, inte minst under nattpass med färre kollegor på plats. Vi på Viva Bemanning finns tillgängliga dygnets alla timmar för våra konsulter så att du alltid har någon att vända dig till med dina frågor och funderingar.

Hjälp oss hjälpa dig att hjälpa andra. Kontakta oss idag!

BEMANNINGSJUKSKÖTERSKA

Som bemanningssjuksköterska arbetar du som konsult. Vi på Viva erbjuder tjänster för både allmän- och specialistsjuksköterskor inom bland annat anestesi, intensivvård, dialys, operation och barnmorskor för att nämna ett fåtal.. Nytt från 2021 är att vi gladeligen även erbjuder uppdrag i vårt grannland Norge!

Intresseanmälan

VI HAR UPPDRAG FÖR DIG SOM ÄR LEGITIMERAD INOM VÅRD OCH OMSORG!    Vi hör av oss inom 24 timmar

    .