fbpx

.

Hur är det att arbeta i Norge?

I Norge är en heltidsvecka maximalt 37,5 timmar, och vid skiftarbete med natt maximalt 35,5 timmar. Det är ofta färre patienter per läkare/sjuksköterska än i Sverige och tempot upplevs som något lugnare. Är du intresserad av att fortsätta arbeta inom det yrke du brinner så starkt för men med en tvist? Då kan våra Norgeuppdrag vara något för dig! Utöver skillnaderna i arbetstid, arbetsmiljö och språket bjuder Norge även på otroligt vackra miljöer! Är du nyfiken och vill veta mer om hur det är att arbeta i Norge? Tveka inte på att höra av dig till någon av våra konsultchefer som är specialiserade mot arbete i Norge!

NORSKA KONSULTER I NORGE

Talar du flytande norska, innehar norsk autorisasjon och har erfarenhet av norsk sjukvård? Perfekt, då kan våra konsultuppdrag vara något för dig! Kanske har du tröttnat på en vanlig anställning och vill utmana dig själv och bredda din kompetens genom att arbeta på olika verksamheter i Norge? Kanske vill du styra över din egen arbetssituation? Oavsett anledning till varför du söker dig till våra konsultuppdrag finns vi på Viva Bemanning här för att besvara dina frågor och hjälpa dig vidare! 

SVENSKA KONSULTER I NORGE

För att arbeta i Norge behöver du ha en giltig norsk legitimation, eller norsk autorisasjon som det heter på norska, inom det vårdyrke du vill praktisera. Skillnaden mellan Sverige och Norge är att alla vårdyrken kräver norsk autorisasjon. För att arbeta i Norge behöver du även ha ett norskt personnummer och ett norskt skattekort. Låter det krångligt? Oroa dig inte! Vi på Viva Bemanning hjälper dig gärna med hela processen och går igenom det viktigaste du behöver ha i åtanke när du ska arbeta i Norge. För att du ska kunna fokusera helt på det viktiga arbete du utför är vi även behjälpliga med att hitta de bästa rese- och boendealternativen!

Vilka erbjuder vi arbete för i norge?

Vi erbjuder arbete i Norge för dig som är framförallt sjuksköterska, läkare och undersköterska. Gör en intresseanmälan och berätta om dina önskemål.

Intresseanmälan

VI HAR UPPDRAG FÖR DIG SOM ÄR LEGITIMERAD INOM VÅRD OCH OMSORG!    VI HÖR AV OSS INOM 24 TIMMAR