fbpx

.

Vi värnar om våra konsulter och deras arbetsmiljö och har därför högt uppsatta rutiner där målet är att skapa och upprätthålla en långvarig relation.

Viva som arbetsgivare

Viva Bemanning är ett vårdbemanningsföretag som grundades 2019 och har på kort tid vuxit från att vara ett mindre företag till att vara verksamt inom hela Sverige och Norge. Vi tillsätter några av samhällets viktigaste positioner och gör skillnad på både individ-, organisations- och samhällsnivå. Våra medarbetare har en bred kompetens och flerårig erfarenhet inom rekrytering och bemanning samtidigt som vi inte är rädda för att tänka om och tänka nytt. Internt rekryterar vi medarbetare med olika bakgrund och utbildning, allt för att inte fastna i samma gamla hjulspår och kunna utveckla våra tjänster till just det som har saknats på marknaden – för både konsult och vårdgivare.

Vi värnar om våra konsulter och deras arbetsmiljö och har därför högt uppsatta rutiner där målet är att skapa och upprätthålla en långvarig relation. Vi finns tillgängliga dygnet runt och erbjuder förstklassig service. För oss är det viktigt att det arbete vi gör bidrar till en bättre värld varför delar av den vinst som skapas återinvesteras i gröna projekt samt till skola, vård och omsorg.

Varför Viva Bemanning

”Vi ser idag en ökad brist på personal inom vård och omsorg, inte minst under coronapandemin. Vi på Viva Bemanning vill bidra så mycket vi kan genom att tillsätta de uppdrag som finns tillgängliga för att säkerställa att personer runtom i landet får den hjälp de behöver och förtjänar. Av den anledningen återinvesteras även delar av överskottet i Sveriges vård & omsorg samt olika gröna projekt. Vi tror på en mer hållbar framtid, med dig är det möjligt.”

– Viktor Silén, VD

Bild på Viktor

Din trygghet är viktig för oss

Försäkringar

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg under din tid som konsult via oss. Därför är du försäkrad till och från arbetet, under hela din arbetsdag och har möjlighet till ersättning om olyckan är framme.

Tjänstepension

Tjänstepension är något vi erbjuder våra konsulter genom kollektivavtalsliknande lösningar. Skillnaden är däremot att upplägget är mer flexibelt uppbyggt för att kunna anpassas efter dig och dina önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer!

Tillgänglighet 24/7

Ibland kan det vara en utmaning att vara ny på jobbet och knappt hitta på arbetsplatsen, inte minst under nattpass med färre kollegor på plats. Vi på Viva Bemanning finns tillgängliga alla dygnets timmar för våra konsulter så att du alltid har någon att vända dig till med dina frågor eller funderingar.

Förväntningar på dig

Viva Bemanning vill arbeta med personer som strävar efter att göra samhället till en bättre plats för alla. Som konsult hos oss är du ansiktet utåt och förväntas agera professionellt samtidigt som du erbjuds en flexibel och välbetald tjänst. Du väljer själv vart och när du vill arbeta runtom i Sverige och tidrapportering sker enkelt genom våra system.

Kompetent personal

Vi finns här för att dina önskemål ska kunna uppfyllas på bästa möjliga sätt. Bemanningsprocessen finns till för att du ska få det uppdrag du verkligen känner dig motiverad till att utföra. Under uppdraget har du sedan löpande kontakt med din personliga konsultchef som arbetar dedikerat för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att trivas. Efter avslutat uppdrag behåller vi dina kontaktuppgifter om du önskar för att underlätta sökprocessen till eventuella framtida uppdrag och hör av oss om något intressant dyker upp.