fbpx

Allmänspecialist sökes till Örebro!

5

Lorem

4

Lorem

5

Lorem

När

Lorem

Svenska

Lorem

Ansökningsdatum
2024-07-18
Plats
Örebro
Omfattning
100%

Allmänspecialist sökes till Örebro!

Vi söker dig som är legitimerad allmänspecialist och vill arbeta i Örebro!

Behovet sträcker sig från slutet på augusti och fram till mitten av december 2024. Uppdraget innefattar sedvanligt arbete inom primärvården. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll. 
 
Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra! 

Period 

Vecka 35 till 50

Schema 

Dagtid, vardagar

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är allmänspecialist med yrkeserfarenhet samt referenser som kan intyga din kompetens. Du ska dessutom ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.   

Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan.  

Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.  

Om oss  

Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, varpå vi upplever nya platser tillsammans! I dagsläget har vi uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar.  

Detta medför att vi förhoppningsvis kan hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.  

För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:  

· Tjänstepension  

· Övriga försäkringar  

· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad  

· Ekonomisk ersättning för boende & resor  

· Utbildningar  

Ansökan  

Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se  

Telefon: 08-50 90 8000  

Mail: rekrytering@vivabemanning.se  

Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt! 

Är du intresserad?