fbpx

IT-bemanning

Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Drivs du även av att hjälpa företag att växa samtidigt som du utvecklas i din yrkesroll? Då har du hittat rätt. 

Hos oss på Viva bemanning finns möjligheten att både arbeta i kundens lokaler men även på varmare breddgrader. Vi lyssnar på dina önskemål och det du värdesätter mest för att hitta ett uppdrag som passar dig. Vi hjälper dig nå framgång – oavsett vad det betyder för just dig. Kanske vill du utvecklas på ett personligt plan, starta eget företag eller växa mer i din roll inom IT? Tillsammans hjälper vi dig som arbetar inom IT att nå dit du vill och följer hela din resa. Är du IT-konsult eller arbetar inom IT och letar efter ett nytt jobb? Vi hjälper dig att hitta det arbetet som passar dig bäst.

Hur hjälper vi dig som IT konsult? 

 • Vi ger dig service i världsklass och växer tillsammans med dig. 
 • Vi hjälper dig hitta den arbetsform som passar dig bäst.
 • Vi erbjuder dig attraktiva villkor med resor och boende vid behov

  I takt med att Viva Bemanning växer har även efterfrågan från företag och kunder att få hjälp med IT-kompetens växt fram. Därav har vi nu startat ett nytt affärsområde – IT-bemanning, där vi letar efter kompetenta personer till rätt uppdrag. Vi vill förändra hur man arbetar med bemanning av IT kompetens och vår målbild är att hitta nya vägar som gör att du får bättre möjligheter och en bättre arbetssituation. Låter det intressant? Här hittar du våra aktuella uppdrag inom IT.

  Har du redan gjort en ansökan via oss? Klicka här för att komma till konsultportalen, där du enkelt kan komplettera med mer information eller göra eventuellt ändringar. 

Intresseanmälan

Vi hör av oss inom 24 timmar!
  Om oss

  Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss om dig. 

   

  Samarbete

  När du arbetar med oss har vi en nära och kontinuerlig kontakt och vi hjälper dig med alla frågor du kan tänkas ha. Vi erbjuder dig service i världsklass och följer hela din resa, från första kontakt till påbörjat samarbete. Vi ser alltid lösningar i alla situationer som kan uppstå och kommer göra allt som krävs för att du ska vara nöjd och känna dig uppskattad hos oss. När du trivs, trivs vi och vår högsta önskan är att tillgodose dig med just det du eftersöker.  

  Hos oss får du en marknadsledande ersättning vilket ger dig förutsättningar till att styra hur du vill fördela tiden mellan arbete och fritid. en semester med familjen, boka din drömresa, köp den där smartklockan du länge suktat efter eller gå ner eller upp i arbetstid – you name it!  

   

   

  We want you! – heta kompetenser vi letar efter just nu

  Vill ni höra mer om vad vi kan erbjuda er? Lämna då en intresseanmälan så kommer ni bli kontaktade inom kort.

  Vi söker även dig med kunskaper inom: