fbpx

Intervju med konsulten Jennifer

Dela

På Viva Bemannings konsultträff i Enköping träffade vi sjuksköterskan Jennifer.
Mellan en omgång kubb och fikat tog vi tillfället i akt och ställde några snabba frågor för att lära känna henne lite bättre. Läs vidare för att ta del av intervjun!⁠

  • Kan du berätta lite om vad du gör dag till dag på din arbetsplats?⁠

    Jag arbetar på akuten på akademiska sjukhuset och arbetar helt enkelt med att ta hand om akut sjuka människor i akuta situationer. ⁠
  • Hur skulle du beskriva samarbetet med Viva Bemanning?⁠

    Jag känner mig jättenöjd och framför allt så är det bra kommunikation vilket jag värdesätter eftersom man inte träffas på daglig basis. Jag är väldigt nöjd med företaget i sig och att det finns mycket olika uppdrag. Det känns som om min konsultchef Lina och Viva Bemanning arbetar för att hitta uppdrag som passar just mig. Jag har arbetat för flera bemanningsföretag men det finns inget som slår Viva Bemanning.⁠
  • Kan du dela med dig av ditt favorit smultronställe i Sverige i Sommar?⁠

    Jag skulle nog säga Värmdö. Framför Bullandö krog som ligger precis vid vattnet eller Gustavsbergs hamn där det finns bryggor man kan bada ifrån, bastu och restauranger. ⁠