fbpx

Möt vår konsult Edin!

Dela

Vi har träffat en av våra fantastiska konsulter, Edin! Här nedan kan du läsa lite mer om honom och varför han väljer att arbeta med oss på Viva Bemanning.

Hur upplever du att samarbetet med Viva Bemanning är?  

Jag upplever Viva Bemanning som ett toppbolag! De är professionella och alltid tillmötesgående. Min konsultchef Adrian har varit otroligt bra; han har gjort allt och lite till för mig, och jag är mycket nöjd.  
 

När beslutade du dig för att börja arbeta som konsult och vad var det som gjorde att du övergick till det?

Det som fick mig att byta jobb var den höga arbetsbelastningen och ett samtal från min konsultchef vid precis rätt tidpunkt. Han pratade mycket om självstyrning i vardagen, vilket verkligen tilltalade mig. Sedan jag började arbeta som sjuksköterska inom bemanning har jag inte ångrat mitt val! Jag trivs väldigt bra med min tillvaro nu.  
 

Vad gör du för att hålla balans i livet när du är ute på uppdrag?  

Jag tränar, promenerar mycket, spelar fotboll, men framförallt tycker jag om att fiska.  
 

Kan du dela med dig av några tips eller aktiviteter som du tycker är särskilt trevliga att göra under sommaren? 

Fiska, gå på fotbollsmatcher, grilla och avnjuta en kall pilsner under sommaren. 

Bildtolkning: Edin är till vänster med svart tröja, i mitten är det vår konsultchef Adrian och till höger är en vän till Edin, Iljas (som också ska börja jobba med oss!).