fbpx

.

Vägen till frihet finns via oss

Längtar du efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta som läkare? Vill du dessutom att din trygghet på arbetsplatsen alltid ska vara högst prioriterad? Då har du hittat rätt. Som läkarkonsult för Viva Bemanning bestämmer du själv om du vill jobba ströpass, ett par gånger i veckan eller ha en fast heltidstjänst. Du som konsult är vårt främsta och viktigaste fokus.

Att jobba för viva bemanning

När du arbetar för oss har du tät och kontinuerlig kontakt med din konsultchef som hjälper dig med alla frågor eller funderingar du kan tänkas ha. Det breda utbudet av tjänster kombinerat med valmöjlighet till åtskilliga attraktiva arbetsplatser gör att vi lättare kan möta just dina önskemål. Som ett av det mest rekommenderade och omtyckta bemanningsföretaget ser vi på Viva bemanning fram emot att höra från dig och förhoppningsvis inleda ett gott samarbete. Våra läkarkonsulter beskriver oss som professionella, smidiga i samarbetet och hänsynstagande.

Din trygghet är viktig för oss

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg under din tid som konsult hos oss. Därför är du försäkrad under hela din arbetsdag samt till och från arbetet och har möjlighet till ersättning om olyckan är framme.

Ibland kan det vara en utmaning att vara ny på jobbet och knappt hitta på arbetsplatsen, inte minst under nattpass med färre kollegor på plats. Vi på Viva Bemanning finns tillgängliga dygnets alla timmar för våra konsulter så att du alltid har någon att vända dig till med dina frågor och funderingar.

Hjälp oss hjälpa dig att hjälpa andra. Kontakta oss idag!

.