fbpx

Madeleine

Viva Bemannings konsult Madeleine

Träffa vår konsult Madeleine.

Madeleine är en av våra fantastiska konsulter som visste redan 1994 att hon ville arbeta inom vård och omsorg. Hon har tidigare arbetat som anestesisjuksköterska inom djurvård i Norge men bestämde sig senare för att gå över till att arbeta som sjuksköterska i Sverige. På jobbet har hon med sig sin underbara hon Albin som hjälper till och stöttar i hennes dagliga arbete.

När beslutade du dig för att börja arbeta som konsult och vad var det som gjorde att du övergick till det?

Jag älskar att gå min egen väg och att bli utmanad. Jag älskar friheten att kunna arbeta när jag vill och var jag vill. Jag älskar även att kunna blanda akutsjukvård med uppdrag inom äldreomsorgen då jag känner att jag blir en mer komplett sjuksköterska.

Har du några tips och råd till de som är intresserade att arbeta via bemanning?

Mitt tips är att hitta en konsultchef som du verkligen klickar med och som förstår dig och dina önskemål. På så sätt får ni ett optimalt samarbete. Börja inte kräva i början utan ta ett uppdrag och visa vad du går för först, så bemanningsföretaget får en chans att uppleva hur du jobbar och inte minst – hur du är att samarbete med. 

Vad är det bästa med att arbeta inom vård och omsorg enligt dig?

Flera saker! Ingen dag är den andra lik. Att bli utmanad i kunskap och förmågor. Möjligheterna till att lära sig nytt och att vidareutvecklas som sköterska. Slutligen, att få vara en stabil klippa för människor som behöver vård och deras anhöriga.

 

Är du sjuksköterska och intresserad av att arbeta bemanning? Läs mer här: Sjuksköterska – Viva Bemanning

Är du redan bemanningssjuksköterska och letar efter ditt nästa uppdrag? Se våra aktuella uppdrag här: Sjuksköterska aktuella uppdrag – Viva Bemanning