fbpx

Maud

Träffa vår konsult Maud.

Maud är en av våra otroliga konsulter som blev färdig sjuksköterska år 2005. Hon arbetade tidigare många år som vårdbiträde och undersköterska. Hon har jobbat inom palliativ vård, äldreomsorg, chef på äldreboende och hemtjänst och senast som skolsköterska och chef för elevhälsan innan hon gick över till bemanning.

När beslutade du dig för att börja arbeta som konsult och vad var det som gjorde att du övergick till det?

Jag bestämde mig våren 2020 för att gå över till konsult. Ville prova något nytt. Hade träffat några som jobbade via Viva och rekommenderade att prova att jobba som konsult.

Hur upplever du samarbetet med Viva bemanning och vad var det som gjorde att du började arbeta tillsammans med Viva?

Jag blev rekommenderad Viva bemanning och tycker att det är ett bra företag. Min konsultchef Ronja har alltid funnits till hands vid frågor och dylikt, ringer eller sms-ar ofta för att höra hur jag har det på mitt uppdrag. Gör alltid det bästa för mig och för att jag ska känna mig nöjd med mina uppdrag. Är mycket nöjd med Ronja som konsultchef.

Vad skulle du ge för tips eller råd till en person som aldrig arbetat som konsult men som är intresserad av att börja?

Ringa runt till bemanningsföretag och höra vad det finns för uppdrag och höra hur det fungerar. Att jobba som konsult passar inte alla men det är värt att prova på om man har möjlighet.

Nämn någonting som du gör för att må bra i din vardag och för att återhämta dig!

Motionera, oftast löpning och umgås med barn och barnbarn.

Vad är ditt bästa tips för att förebygga stress?

Löpning och vara med familjen.