fbpx

Vi söker en specialistsjuksköterska till Östersund!

5

Lorem

4

Lorem

5

Lorem

När

Lorem

Svenska

Lorem

Ansökningsdatum
2024-04-08
Plats
Östersund
Omfattning
100%

Vi söker en specialistsjuksköterska till Östersund!

Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med en vidareutbildning inom barn och vill arbeta i underbara Östersund i sommar!
 
Behovet sträcker sig från juni till slutet av augusti 2024. Uppdraget innefattar sedvanliga barnsjuksköterskeuppgifter på en neonatalavdelning. Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samt vara trygg i din yrkesroll.  

Vi hjälper dig så att du kan hjälpa andra!  

Period 

Vecka 25 – 35

Schema 

Rotationsschema: Dag, kväll, natt & helg

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. 

Som konsult hos oss och för det här uppdraget behöver du ha varit legitimerad i minst två år. Det förekommer sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukvård, det är därför viktigt att du har någorlunda erfarenheter sedan innan. 

Vi ser dessutom att du som söker är en flexibel, ansvarstagande, social och driven person som är trygg i dig själv och brinner för att människor ska må bra.  

Om oss 

Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! Vi har i dagsläget uppdrag runtom i stort sett över hela Sverige, i alla dess former och med attraktiva ersättningar. 

Vi kan förhoppningsvis hjälpa dig att finna det du söker. Vi svarar på frågor och planerar ett upplägg tillsammans utefter dina önskemål för att du ska ha möjlighet att arbeta på dina villkor.  

För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner: 

·        Tjänstepension 

·        Övriga försäkringar 

·        Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad 

·        Ekonomisk ersättning för boende & resor 

·        Utbildningar 

Ansökan 

Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se 

Telefon: 08-50 90 8000 

Mail: rekrytering@vivabemanning.se  

Tveka inte på att söka, uppdragen går åt snabbt! 

#jobbjustnu 

Är du intresserad?