fbpx

Viva bemannar i Norge!

Dela

Vi kan stolt presentera att vi från och med Juni 2021 har anställd en affärsområdeschef till Norge. Varmt välkommen till Teamet, Mikael ! ? ⁠

Det här innebär att vi numera även bemannar i Norge och vi har redan fått in flera uppdrag. Gör en intresseanmälan redan idag om du är intresserad av att arbeta i Norge. ⁠

Nedan kan ni läsa en kort intervju med Mikael: ⁠

Nu har du arbetat här i lite mer än en månad. Vad är det bästa med den här perioden? ⁠
– Den här första månaden har gått så himla snabbt. Väldigt mycket nytt att sätta sig in i vilket är både utmanande och spännande! Så hittills skulle jag säga att det bästa är att få lära sig mycket nytt och självklart att få möta så många nya härliga människor. ⁠

Hur kommer det sig att du sökte dig till den här tjänsten? ⁠
– När jag läste ansökan för detta jobb tänkte jag; ”Det här jobbet skulle passa mig perfekt!” Jag har flera gånger under min karriär tyckt att bemanningsbranschen verkar intressant och nu dessutom få arbeta mot Norge, vilket ligger mig varmt om hjärtat, det blev avgörande. Blev perfekt tajming för mig att börja på Viva Bemanning och hittills är jag mycket nöjd med beslutet. ⁠

Hur går man tillväga för att söka ett konsultuppdrag i Norge? ⁠
– Det enklaste sättet är att kontakta mig direkt via telefon på +4676 328 8864 eller skicka ett mail på mikael.bolin@vivabemanning.se. Du kan även göra en intresseanmälan direkt via vår hemsida, www.vivabemanning.se. Därefter berättar du dina önskemål och jag letar reda på det perfekta uppdraget!⁠